Equistro Chrysanphyton

Kuvaus

Täydennysrehu hevosen verisuonten ja ääreisverenkierron tueksi kavioverenkierron häiriötiloissa

Koostumus

Koostumus: Chrysanthellum americanum -jauhe (Chrysanthellum americ. Vatcke L.) 63 %. Lisäaineet: Kuivattu omena, kuivattu ja mikronoitu johanneksenleipäpuun kuorijauho, ohrajauho, sinimailasjauho. Ravintoaineet: Raakakuitu 19 %, tuhka 13,5 %, raakavalkuainen 9 %, kosteus 7 %, suolahappoon liukenematon tuhka 7 %, raakarasva 1,5 %, natrium 0,1 %.

Käyttöaihe

Tuote soveltuu käytettäväksi hevosille ja poneille, joilla on herkästi lohkeilevat, kuivat ja hauraat kaviot. Tuote soveltuu myös urheiluhevosille, joiden kaviot joutuvat jatkuvaan rasitukseen. Tuote on doping vapaa, eikä se sisällä lisättyä sokeria. Equistro Chrysanphyton rakeet sisältävät Chrysanthellum americanum kasvia 63% ja lisäksi mm. kuivattua omenaa ja se on hevosille hyvin maistuvaa. Pakkaus 2kg, riittoisuus hevoselle 50 päivää.

Annostus

Hevosille (500 kg): 20 g kahdesti päivässä sellaisenaan tai sekoitettuna muuhun rehuun. 1 kukkurallinen mittalusikallinen = 20 g. Valmiste ei sisällä doping-aineita.

Tuotetiedot

Muoto: Rae
Pakkauskoko: 2000 g

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista hevos- ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista, eläinlääkäriasemilta ja apteekeista.

Materiaalit