Vetcare Korvapuhdiste

Kuvaus

Sopii korvien säännölliseen puhdistukseen kotihoidossa. Vetcare Korvapuhdiste tehoaa bakteereihin ja hiivoihin. Voidaan käyttää tulehdusalttiille korville eläinlääkärin ohjeen mukaan. Sopii ihopoimujen ja tassujen anturoiden välien puhdistamiseen.

Tuotetiedot

Vetcaren Korvapuhdiste sisältää 2 % etikka- ja boorihappoa, joilla on bakteerien ja hiivojen elinolosuhteita sekä lisääntymistä heikentäviä ominaisuuksia.

Varmista tarvittaessa lemmikkisi tärykalvojen eheys eläinlääkäriltä ennen valmisteen käyttöä. Jos eläimen korva on aristava tai punoittava, vie eläin eläinlääkärin vastaanotolle. Korvapuhdiste on tarkoitettu säännölliseen käyttöön ja sillä on myös kuivattavaa vaikutusta (soveltuu uiville koirille).

Koostumus

Vesi, propyleeniglykoli, glyseroli, etikkahappo 2 %, boorihappo 2 %, trietanoliamiini, mieto ja miellyttävä tuoksu. pH n. 4,2.

Tuotteen käyttö

Annostellaan liuosta korvakäytävään korvan koosta riippuen riittävä määrä (0,5-2 ml) tarvittaessa tai eläinlääkärin antamien ohjeiden mukaan. Korvaa hierotaan kevyesti tyvestä, jonka jälkeen korvakäytävän aukko pyyhitään pumpulilla. Jos epäilet tärykalvovauriota, ota yhteys eläinlääkäriin ennen korvapuhdisteen käyttöä.

Sulje korkki huolellisesti käytön jälkeen. Jos esiintyy ihoärsytystä, lopeta käyttö ja kysy neuvoa eläinlääkäriltä. Älä käytä vaurioituneelle tai ärtyneelle iholle. Noudata aina eläinlääkärin antamia ohjeita. Käytä kullekin eläimelle omaa Vetcare Korvapuhdiste pulloa.

Säilytys: Vetcare Korvapuhdiste pakkaus sisältää pieniä osia. Ei lasten ulottuville eikä näkyville. Säilytä pakkaus pystyasennossa huoneenlämmössä. Tyhjä pullo voidaan hävittää kotitalousjätteen mukana.

Tuotetiedot

Muoto: Liuos
Pakkauskoko: 100 ml

Jälleenmyyjät: Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista.