Onko sinunkin koirallasi uniikki ruokavalio? Ympäristön tutkiminen haistelemalla ja maistelemalla on koiralle lajityypillinen ominaisuus, ja jokaisella karvakuonolla on maailman seisovastapöydästä omat suosikkinsa. Yksi syö lajitoverin kakkaa, toisen herkkua on puutarhamulta möngertäjineen, kolmas tonkii esiin makoisimmat aperitiivit bioroskiksen pohjalta ja neljäs nauttii eniten kermakakuista – mieluiten pahvialustan kera, tietenkin.
Lopputuloksen arvailuun ei juuri mielikuvitusta tarvita. Onneksi Canius Plus on yhtä uniikki kuin koirasi!

Canius Plus – Uniikki täydennysrehu uniikin ruokavalion tueksi

Suomessa kehitetty Canius Plus on ainoa täydennysrehu, joka sisältää koiraperäisillä maitohappobakteereilla hapatettua maitoa.

  • Koirilta koirille – maidon hapattamiseen käytetyt Lactobacillus-kannat ovat peräisin suomalaisilta, teräsvatsaisilta koirilta.

  • Sopii pitkäaikaiseen käyttöön.

  • Helppo käyttää – jauhe, joka sekoitetaan ruokaan tai juomaan.

  • Lihanmakuinen tuote sopii vaativaankin makuun.

  • Pyydä tuote farmaseutilta tai myyjältä. Säilytetään jääkaapissa.

Löydät Canius Plussan apteekeista, eläinlääkäriasemilta ja eläintarvikeliikkeistä sekä alan verkkokaupoista. Nouda tuote tassuun, ja maailman kulinarististen ihmeiden tutkiminen saa jatkua!

Täydennysrehu koirille tukemaan monipuolista ruokavaliota. Canius Plus 30 g pakkaus riittää kuukaudeksi yli 3 kg koiralle. Lue lisää tuotteesta!

Lue lisää!

60 g:n pakkauskoko sopii etenkin sellaisiin koiratalouksiin, joissa on enemmän kuin yksi koira. Lue lisää tuotteesta! 

Lue lisää!